Appartement à vendre

265000€

3 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 11346966
Immoweb code : 11346966

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
Étage : 8

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek de perfecte balans tussen modern comfort en adembenemend uitzicht in dit ruime appartement gelegen aan de Roest D'Alkemadelaan 9 te Berchem. Gelegen op de 8e verdieping, biedt deze woning een panoramisch zicht dat de zintuigen prikkelt en de geest verheft.

Momenteel bieden we dit appartement aan in zijn renovatiefase, maar laat dat je niet afschrikken. Integendeel, dit is jouw kans om betrokken te zijn bij de transformatie van dit prachtige pand tot jouw droomwoning. Als toekomstige eigenaar heb je de unieke mogelijkheid om keuzes te maken in de renovatie, afhankelijk van je eigen smaak en behoeften. Van vloerkeuzes tot keukenstijlen, jouw visie kan werkelijkheid worden in deze woning.

Het renovatieproces staat gepland om te starten vanaf 1 juli en zal naar verwachting maximaal 8 weken duren, wat betekent dat je binnenkort kunt genieten van een volledig gerenoveerd thuis. Dit pand biedt de mogelijkheden om aan al jouw wensen te voldoen.

Mis deze kans niet om een ??eigentijdse levensstijl te omarmen met een vleugje exclusiviteit. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze unieke kans en maak van dit appartement jouw persoonlijke oase hoog boven de stad.

Contacter