Appartement à vendre

189000€

1 chambre 62 mètres carrés

Immoweb code : 11374122
Immoweb code : 11374122

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
62 mètres carrés habitables
Étage : 11

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit gezellig 1 slaapkamer-appartement bevindt zich op de elfde verdieping van een appartementsgebouw. Door deze ideale ligging kan u genieten van de groene omgeving en de Antwerpse skyline. Verder zijn het gunstig EPC B-label en de conforme elektriciteit enorme troeven. Het appartement is Asbestveilig en er zijn lage vaste kosten. Het station van Antwerpen-Berchem, bus en tram bevinden zich op wandelafstand. Dankzij de parkeerplaatsen gelegen vóór het gebouw, dient u nooit lang te zoeken naar een parkeerplekje. Voor fietsen is er een aparte fietsenstalling voorzien.
Bij het betreden van het appartement komen we eerst in de inkomhal met ingemaakte vestiairekast en videofoon. Aanpalend kan u de volledig geïnstalleerde keuken vinden die voorzien is van oven, vaatwasser, gasvuur en koelkast/ diepvries. Verder komt u binnen in de zonovergoten woon/ eetkamer met blokjesparket. Deze ruimte is voorzien van een tv-meubel (deel aan de muur bevestigd en losstaand deel) dat mee in de prijs is inbegrepen. Aansluitend betreden we de badkamer met ingebouwd ligbad/ douche. Naast de badkamer bevindt zich een apart toilet.
In de slaapkamer bevinden zich ingebouwde kasten en daarnaast is er voldoende plaats voor een kingsize bed.
Vanuit zowel de keuken, woonkamer als slaapkamer kan u genieten van een prachtig uitgestrekt vergezicht. Met de oostelijke oriëntatie kan u heerlijk genieten van een kopje koffie in de ochtendzon.
Ondergronds is een afgesloten berging in de kelder.

Contacter