Appartement à vendre

339500€

3 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 11397002
Immoweb code : 11397002

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
110 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ons appartement met 3 slk en zonnig terras bevindt zich in de felbegeerde Pulhof wijk te Berchem. Op wandelafstand vind je parken, restaurants, supermarkt, bakker, school, ziekenhuis. Met de fiets sta je op 10min in Antwerpen centrum, en met de auto ben je in 5min op de E19.

Het appartement is volledig gerenoveerd in 2023-2024. Eerste bewoning na renovatie!

Je wandelt het appartement binnen via een ruime inkomhal die doorloopt naar de open keuken en leefruimte. De volledig nieuwe keuken met eiland is voorzien van Bora inductiekookplaat, combi oven, vaatwasser, koelkast en diepvries. Vanuit de keuken kijk je uit op de zeer ruime living met aansluitend zonnig terras met open uitzicht. Terug in de hal passeren we de op maat gemaakte kast die de wasmachine en droogkast opbergt. Aan de andere zijde van het appartement situeren zich de 3 ruime slaapkamers, badkamer en toilet. De badkamer bevat een dubbele wastafel en grote inloopdouche waarvan de wanden betegeld zijn met Italiaanse design tegels.

Het dak werd recent geisoleerd naar de nieuwste normen waardoor het gebouw een gunstig EPC heeft. De elektriciteit en leidingen van het appartement zijn volledig vernieuwd.

Bij dit appartement wordt een ondergrondse staanplaats verkocht aan 19.500€.

Highlights:
- Nieuwe elektriciteit + leidingen
- Nieuwe vloer, keuken, badkamer, toilet
- Led verlichting
- Pas geschilderd
- EPC C 234 kWh/m²
- Mobiscore 9.2
- Troeven: locatie, lichtinval, ruimte

KIJKDAG 2 JUNI op afspraak 0473375868

Contacter