Appartement à vendre

465000€

3 chambres 220 mètres carrés

Immoweb code : 11258725
Immoweb code : 11258725

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
220 mètres carrés habitables
Étage : 1
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit sublieme loft-appartement, opgericht in 2014, onderscheidt zich door zijn voortreffelijke kwaliteit en eigentijdse inrichting. Het appartement telt drie slaapkamers, twee leefruimten en een volledig ingerichte dressing. De badkamer is voorzien van zowel een ligbad als een inloopdouche, terwijl twee toiletruimtes het comfort verder verhogen. Daarnaast beschikt het appartement over twee terrassen, waaronder een dakterras van 50m², en een stijlvolle keuken met een centraal kookeiland.

Dit unieke appartement/loft betreedt men via een eigen toegangspunt, uitgerust met opslagfaciliteiten, en kent het voorrecht van vrijheid van onder- of bovenliggende buren. Ondanks de ligging aan een levendige straat, wordt het appartement doeltreffend afgeschermd van externe drukte. Gemeenschappelijke lasten zijn hier niet van toepassing.

Met vooruitstrevende voorzieningen zoals vloerverwarming, een hoogwaardige Viessmann-ketel, een lage EPC-score en airconditioning biedt dit appartement een optimaal leefklimaat. Voor meer details en voordelen contacteer ons om een afspraak te maken voor een plaatsbezoek.

Contacter