Appartement à vendre

248000€

3 chambres 100 mètres carrés

Immoweb code : 11325980
Immoweb code : 11325980

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
100 mètres carrés habitables
Étage : 5

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ligging:
Dit hoekappartement in Wilrijk biedt 100m² aan leefruimte met 3 slaapkamers en een royaal terras van 9m². Gelegen op een centrale locatie, scoort het uitstekend op de mobiliteitsindex. De bereikbaarheid is optimaal, met bushaltes en tramhaltes op loopafstand, terwijl de treinstations van Mortsel en Berchem gemakkelijk per fiets bereikbaar zijn. Bovendien zijn er voldoende fiets stations beschikbaar, en met de auto heb je een vlotte toegang tot snelwegen en verbindingswegen.

Omschrijving:
Dit appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van een 5 verdiepingen hoog gebouw waarvan het dak reeds geïsoleerd is. Bij binnenkomstbetreed je de inkomhal met aan de voorzijde de ruime woonkamer van 33m². De afzonderlijke keuken van 8m² is voorzien van een kookplaat, dampkap, vaatwasser, ingebouwde oven en magnetron. Vanuit de keuken heb je toegang tot het noordoosten terras van 9m². In het midden van het appartement bevindt zich de badkamer 4m² voorzien van een wastafel, douche en ruimte voor wasmachine. De drie ruime slaapkamers meten respectievelijk 10m², 12m² en 15m². Tot slot is er een kelder berging aanwezig.

De vaste kosten bedragen ongeveer €300,00/maand en omvatten verwarming op mazout, water, syndicus kosten, onderhoud, lift gebruik en conciërge diensten.

Bijzonderheden:
- Instapklaar
- 3 ruime slaapkamers (10m², 12m² en 15m²)
- Royaal terras

Contacter