Appartement à vendre

198000€

3 chambres 100 mètres carrés

Immoweb code : 11379440
Immoweb code : 11379440

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
100 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Een zeer centrale ligging, op een boogscheut van het centrum van Hoboken en de Hobokense polder. Van hieruit zijn winkels, scholen, en speelpleinen vlakbij, net als het station, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen naar de Antwerpse ring en de autosnelwegen E17, E19 en A12. Er zijn ook tal van ontspanningsmogelijkheden in de omgeving, breng een bezoek aan de maandag- en zaterdag markt, waar je verse voedingswaren kan aankopen of ga lekker aan de wandel in het prachtige natuurreservaat ”de Hobokense Polder“. Je kan er lange wandelingen maken en vanuit de kijkhutten heel wat vogels spotten. Genieten voor klein en groot!
Het appartement is gelegen in een kleinschalig gebouw. Bij binnenkomst betreed je de hal die leidt naar de volledig uitgeruste keuken. Van daaruit kom je in de lichtrijke gezellige woonkamer, die uitkomt op een grote tuin met een ruime berging. Het is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het zonnetje.
Terug in de inkomhal heb je toegang tot de ruime badkamer met douche, dubbele wastafel en een ruimte voor wasmachine/droogkast, Vanuit deze badkamer kun je de eerste slaapkamer bereiken. Aan de straatzijde bevinden zich nog twee ruime slaapkamers, die met elkaar verbonden zijn (doorloopkamers). Verder is er nog een apart toilet, en een kelderberging.
- EPC Label D; - Stedenbouwkundige gegevens in aanvraag.
Voor een afspraak of meer info ga naar www.walls.be of bel 03/233.33.00

Contacter