Appartement à vendre

229000€

2 chambres

Immoweb code : 11288033
Immoweb code : 11288033

Aperçu

2 chambres
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
In het hart van Balen bevindt zich dit leuke ruime dakappartement dat voldoet aan de standaard van luxe en comfort. Het appartement geniet van een uitstekende verbinding naar Ham, Lommel, Leopoldsburg en Mol. U bevindt zich hier op wandelafstand van het station, winkels, restaurants en scholen, met de fiets bent u al snel bij mooie natuurrijke gebieden zoals Scheps en de Keiheuvel.

Via de gemeenschappelijke traphal of lift betreden we de inkomhal van het appartement met toegang naar het gastentoilet. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met een eethoek en een zithoek waar je heerlijk kunt genieten van een gezellige dag thuis. Aansluitend bevindt zich de keuken met ontbijthoek en toegang naar de berging/ technische ruimte. De keuken is kwalitatief uitgerust met een koelkast, wastafel, combi microgolfoven, elektrische kookplaat en vaatwasser.

Het appartement geniet van 2 slaapkamers met ruimte voor een bed en kast. De badkamer werd in 2012 vernieuwd en is voorzien van een tweede toilet, dubbele lavabo in meubel, ruime douche en voldoende kastruimte.

Achteraan het gebouw bevindt zich een garagebox met rechtstreeks toegang naar de traphal en lift.

Samengevat, een TOP appartement voor starters, investeerders en ouderen.

** stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag **

Contacter