Appartement à vendre

249000€

2 chambres 101 mètres carrés

Immoweb code : 11121625
Immoweb code : 11121625

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
101 mètres carrés habitables
Étage : 0
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit ruim en lichtrijk appartement in Beernem, biedt alles wat je zoekt in een comfortabel en modern appartement.
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een ruim terras waar je heerlijk kunt genieten van de zon of een bbq met familie of vrienden.
Met 2 slaapkamers is dit appartement ideaal voor een ?alleenstaand persoon, een koppel of zelfs een klein gezin. ?H?et volledige appartement is ?grondig gerenoveerd in 2006 en is daardoor voorzien van alle moderne gemakken en comfort. De bewoonbare oppervlakte van 101m² + terras biedt voldoende ruimte voor een gezellige woonkamer, een eetkamer en een volledig uitgeruste open keuken.? Daarenboven is er nog een ruime badkamer, een bering, een afzonderlijk toilet en heeft de inkom ook nog een handige opberghoek.

Het ?appartement is goed geïsoleerd en heeft EPC label C?. Er is de mogelijkheid om zonnepanelen te leggen, wat vrij uniek is voor een appartement, waardoor je jouw EPC naar label B kan brengen. ?Daarnaast betaal je in dit appartement geen syndickosten.
?Tot slot beschikt het appartement nog over een privé autostaanplaats (€ 15.000).

Kortom, dit appartement in Beernem, is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en moderne ?t?huis met alle voorzieningen binnen handbereik. Of je nu wilt genieten van de rust en de natuur in de omgeving, of juist de levendigheid van ?d?e gemeente Beernem wilt opzoeken, dit appartement biedt het allemaal.

Voor meer informatie of een bezoek kan je ste

Contacter