Appartement à vendre

298000€

3 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 11265494
Immoweb code : 11265494

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
110 mètres carrés habitables
Disponible le : 01/09/2024
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van Residentie Marichal, een goed onderhouden gebouw, en is bereikbaar via een lift. Daarnaast beschikt het appartement over een eigen garagebox, waardoor parkeren en bergruimte geen enkel probleem is. Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 110m².

Binnenkomen doen we in de ruime inkomhal die voorzien werd van ingebouwde vestiairekasten. In de inkomhal is ook een apart gastentoilet. Vervolgens is er toegang tot de 3 slaapkamers, waarvan de grootste voorzien werd van een extra douchekamer (douche en lavabo). De slaapkamers meten 13m², 11m² en 9m². Er is ook een tweede badkamer aanwezig, wat zorgt voor extra comfort en privacy. Deze werd uitgerust met een ligbad, dubbele lavabo en een tweede toilet.
Vervolgens komen we via de glazen deur in de leefruimte binnen. Deze wordt meteen gekenmerkt door de grote raampartijen waardoor het meteen een lichtrijke indruk geeft. Via een schuifraam bereiken we het eerste terras (7,5m²), waar je heerlijk kunt genieten van de ochtendzon. Naast de leefruimte met zithoek is de keuken gelegen. Deze werd volledig uitgerust en voorzien van de nodige toestellen: ingebouwde vernieuwde vaatwasmachine, kookplaat, ingebouwde frigo, ingebouwde dampkap... Palend aan de keuken is nog een praktische berging gelegen. Vanuit de keuken is toegang tot het tweede terras (2,5m²).
Tot slot is in de kelder nog een berging inbegrepen en een garagebox met handmatige poort. Er is ook een gemeenschappe

Contacter