Appartement à vendre

175000€

1 chambre 57 mètres carrés

Immoweb code : 11298054
Immoweb code : 11298054

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
57 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklaar appartement te koop in Berchem

Ligging:
In de Lodewijk Van Berckenlaan vinden we dit instapklaar appartement terug. Centraal maar toch rustig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Omschrijving:
Dit appartement te koop is te betreden op de eerste verdieping. We komen binnen via de lichtrijke woonkamer die in directe verbinding staat met de geïnstalleerde keuken. De keuken beschikt over een oven, elektrische kookplaat en een dampkap. Achteraan het appartement bevindt zich de ruime slaapkamer. Annex de slaapkamer is de badkamer die bestaat uit wastafel en douche en een handige berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Bijzonderheden:
- Centrale ligging
- Geen syndicus
- EPC label B
- Basisakte nog te verlijden
- momenteel verhuurd
- bewoonbare oppervlakte 57m² cfr. EPC
Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop in Berchem? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter