Appartement à vendre

235000€

2 chambres 93 mètres carrés

Immoweb code : 11334061
Immoweb code : 11334061

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
93 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklaar appartement (93 m²) met twee slaapkamers en autostaanplaats

Ligging: Dit aangename appartement met twee slaapkamers en terras staat te koop in de Corneel Van Reethstraat in Berchem. Het appartement is gelegen in een rustige en gezellige woonwijk vlakbij het station van Berchem. In de nabije omgeving zijn er talrijke winkels, gezellige horecagelegenheden, scholen en openbaar vervoer.

Omschrijving: In de Corneel Van Reethstraat in Berchem staat dit instapklaar appartement te koop. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping in een goed onderhouden gebouw.
We betreden het appartement via de inkomhal die toegang biedt tot de andere ruimtes. Aan de voorkant van hetgebouw is er de lichtrijke leefruimte en de open keuken voorzien van alle comfort en kwalitatieve toestellen. Aan de keuken is er nog een extra berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Het terras is bereikbaar via de schuifdeur van de leefruimte.
Verder is er een moderne badkamer voorzien van douche-in-badcombinatie en dubbele wastafel. Het appartement biedt daarbovenop nog twee aangename slaapkamers
Ten slotte is er een autostaanplaats aanwezig. Dit is verplicht bij aan te kopen aan 20 000 euro.

Bijzonderheden:
- Bruikbare vloeroppervlakte: 93 cfr. EPC
- Gunstig EPC: 126 kWh/ (m² jaar)
- Terras
- Autostaanplaats verplicht bij aan te kopen aan 15 000 euro Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenva

Contacter