Appartement à vendre

375000€

3 chambres 137 mètres carrés

Immoweb code : 11335746
Immoweb code : 11335746

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
137 mètres carrés habitables
Étage : 7

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren appartement (137 m²) tegenover het Koning Albertpark

Ligging: Dit op te frissen appartement met autostaanplaats staat te koop op de Prins Albertlei in Berchem. Het appartement is gelegen vlakbij het Koning Albertpark en het Provinciehuis. In de nabije omgeving zijn er talrijke winkels, gezellige horecagelegenheden, scholen en openbaar vervoer.

Omschrijving: Op de Prins Albertlei staat dit ruim appartement te koop. Het appartement is gelegen op de zevende verdieping (lift aanwezig) waardoor er een prachtig uitzicht is over het Koning Albertpark.
Het op te frissen appartement bestaat uit een ruime inkomhal met vestiairekast en een lichtrijke leefruimte met zicht op het groen. Verder is er nog de praktische keuken met terras en twee badkamers waarvan er een voorzien is van douche en een van een bad. Het appartement kent vervolgens nog twee slaapkamer en een masterbedroom met toegang tot het tweede terras.
Ten slotte is er nog een parkeerplaats verplicht bij aan te kopen aan 25 000 euro.

Bijzonderheden:
- Goede ligging
- Aangename terrassen
- Autostaanplaats verplicht bij aan te kopen aan 25 000 euro
- Bruikbare vloeroppervlakte: 137 m² cfr. EPC
- EPC: 220 kWh/ (m² jaar)

Bent u op zoek naar een appartement of ander vastgoed te koop in Antwerpen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Antwerpen staan wij stee

Contacter