Appartement à vendre

324000€

2 chambres 120 mètres carrés

Immoweb code : 11337080
Immoweb code : 11337080

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
120 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtige appartement (120m²) voorzien van twee slaapkamers, twee terrassen en garagebox (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €25.000) op toplocatie te Berchem!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Berchem, centraal maar tevens rustig nabij winkels, scholen, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades!

Omschrijving: U betreedt het appartement via de veiligheidsdeur en komt terecht in de inkomhal met gastentoilet en bergruimte/wasplaats, hier is aansluiting voor wasmachine en droogkast. Verder heeft u de ruim en lichtrijke leefruimte op parket voorzien van airconditioning. Aangrenzend heeft u de volledig geïnstalleerde en open keuken met kwalitatieve toestellen, deze heeft zicht op het eerste en zonnige terras. Via de nachthal komt u terecht in het slaapgedeelte die voorzien is van een masterbedroom met op maat gemaakte kasten en een tweede masterbedroom/gastenkamer die uitgeeft op het tweede terras. De badkamer is voorzien van een bad-in-douche en dubbele wastafel. Het appartement is uitgerust met een kelder en een ondergrondse garagebox (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €25.000). Het appartement geniet een hoogwaardige afwerking en is voorzien van alle comfort!

- airconditioning
- geïsoleerd dak
- garagebox (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €25.000)

EPC: 254kWh/m²jaar
Vg, Wg, Gvkr, Gvv, Gmo

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHA

Contacter