Appartement à vendre

* 307500€

2 chambres 117 mètres carrés

Immoweb code : 10966752
Immoweb code : 10966752
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
117 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit ruim appartement maakt deel uit van het prachtige woonproject “Park Helvetica”. Omringd door groen en de perfecte keuze wanneer je een boontje hebt voor duurzaam wonen op een steenworp van Beringen centrum.

Dit ruime 2 slaapkamer appartement is een werkelijke parel om te vertoeven. De totale oppervlakte van het appartement is 117,65 m² en deze oppervlakte wordt nog extra in de verf gezet door de ruime open leefruimte en de praktische indeling.

Wanneer we het appartement betreden via zijn inkomhal vinden we toegang tot het aparte toilet en de ruime woonkamer met aansluitend de open keuken. Vanuit deze open leefruimte hebben we bovendien rechtstreekse toegang naar het terras van 16,03 m². Aansluitend met de open keuken is de handige berging gelegen.

Via de nachthal krijgen we toegang tot de 2 slaapkamers en badkamer.

Bekijk zeker het plan als foto’s en ontdek de veelzijdigheid van dit appartement dat bovendien volledig afgewerkt zal worden volgens lastenboek. Als koper heeft u dus nog de vrije keuze over de afwerking van het interieur!

Parking en kelder berging zijn verplicht bij aan te kopen.

Voor meer informatie neem zekeren een kijkje op www.parkhelvetica.be of contacteer ons op 011/85.15.15.

Ce bien fait partie du projet Park Helvetica Beringen

Contacter