Appartement à vendre

1 chambre 93 mètres carrés

Immoweb code : 10213796
Immoweb code : 10213796

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
93 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Nest, jouw nieuwe gezellige thuis in een groene omgeving in Beveren.
Dit hedendaagse & kwalitatieve nieuwbouwproject zal binnenkort de nieuwe thuis worden van 26 ruime & lichtrijke appartementen waarvan jij de afwerking nog volledig zelf kan bepalen. Alle appartementen hebben een prachtig groen uitzicht op de weidse velden die achter dit project gelegen zijn en waarvan jij dus kan genieten vanop je groot en zonnig terras.
Niet alleen qua architectuur en ligging is dit project top. Ook op gebied van energiezuinigheid voldoet dit project aan alle eisen waardoor de BEN-norm wordt behaald. Hierdoor betaal je de eerste 5 jaar maar de helft van je onroerende voorheffing.Indeling appartement A0.3:
Je betreedt het appartement in de inkomhal waar je ook de toegang hebt tot het aparte gastentoilet, de ruime slaapkamer (15m²) en de volledig uitgeruste badkamer (6m²). Als je verder doorloopt kom je in de ruime woonkamer (48m²) dat omgeven is door je zalig groot & zonnig terras (25m²) . In de woonkamer bevindt zich de open keuken, voorzien van alle toestellen. Aan de keuken grenst ook nog een praktische berging (5m²).

Interesse & benieuwd naar meer?
Neem gerust contact met ons op en we vertellen je graag meer over dit prachtige project!

Contacter