Appartement à vendre

1 chambre 55 mètres carrés

Immoweb code : 10543554
Immoweb code : 10543554

Aperçu

1 chambre
55 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
IN OPTIE - Dit smaakvol gerenoveerd 1-slaapkamer appartement is gelegen in residentie Beterveld, langs de Schoolstraat ter hoogte van nummer 21 te Schoonbeek, deelgemeente van Bilzen.
Op een drietal minuutjes rijden komt men in het centrum van Beverst. Het centrum van Bilzen en Diepenbeek treft men op een vijftal minuutjes rijden.

Deze zeer verzorgde en goed georganiseerde residentie is opgericht in 1992. Het appartement zelf werd door de huidige eigenaar volledig gestript en zeer grondig gerenoveerd met de nodige aandacht voor energiezuinigheid en kwaliteit. De geslaagde afwerking is zeer subliem en smaakvol te noemen.

Ondermeer volgende werkzaamheden zijn uitgevoerd, steeds door de betere vakmensen:
- vernieuwing van vloeren
-vernieuwing elektriciteit
- CV en radiatoren
- plakwerk
- veluxen
- keuken en badkamer, ..
- schilderwerken

De koper zal zich hier zeker snel kunnen thuisvoelen zonder dat nog werken aan de orde zullen zijn.

Indeling:
inkom met op maat gemaakte inbouwkast/vestiairekast, verzorgd toilet, strak ingerichte badkamer met inloopdouche, meubel en voorzieninen voor wasplaats, bergruimte met CV, lichtrijke woonkamer ingedeeld met knusse zithoek, eethoek en bijzonder knap afgewerkte keuken van zeer degelijke kwaliteit. Deze keuken is ingericht met alle nodige toestellen zoals oven, combi-oven, dubbele frigo met vriezer, vaatwasser en inductiekookplaat.
Ruime slaapkamer met mooie inbouwkasten. Balkon.<

Contacter