Appartement à vendre

2 chambres 100 mètres carrés

Immoweb code : 10773817
Immoweb code : 10773817

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
100 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit zeer verzorgd en smaakvol afgewerkt appartement met een bewoonbare oppervlakte van 100,79 m² (bron: bruto, plan) is gelegen op de 2de verdieping in de kleinschalige residentie "Ons Verlangen", in Hartje Beverst. In deze gemoedelijke deelgemeente van Bilzen is het heerlijk rustig en mooi om wonen, doch vindt men alles wat men nodig heeft bij de deur, zoals onder meer de slager, de bank en de apotheker. De basisschool, de sporthal en een aantal leuke restaurantjes liggen op wandelafstand. Na een vijftal minuutjes rijden komt men al in het centrum van Bilzen of Diepenbeek.
Beverst kent de laatste jaren een zeer positieve ontwikkeling, te merken aan tal van aantrekkelijke nieuwbouwprojecten, hetgeen zorgt voor de nodige aantrekking en een opwaardering van deze leuke en gegeerde deelgemeente.

De uitstekende staat van dit recente appartement laat toe om onmiddellijk in te huizen zonder dat kosten noch opfrissingswerken aan de orde zullen zijn. Bij het binnenkomen in zowel het gebouw als in het appartement ervaart men al onmiddellijk een positieve en aangename indruk, te danken aan de verzorgde staat, de smaakvolle landelijke afwerking, de gebruikte materialen in de keuken zoals het compositen werkblad, de aantrekkelijke doorloppende vloeren, de netjes afgewerkte inbouwkasten,..
De ligging van dit appartement op de hoek van het gebouw geeft een aantal voordelen, zoals weinig of geen aanpalende buren - en de aangename lichtinval in de woonruimte met ramen gericht op zowel

Contacter