Appartement à vendre

1 chambre 53 mètres carrés

Immoweb code : 10855532
Immoweb code : 10855532

Aperçu

1 chambre
53 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit gezellige 1-slaapkamer appartementje met een bruikbare vloeroppervlakte van 53 m² (bron: EPC, excl. kelderberging) is gelegen op de derde verdieping in residentie Demerwal, langs de Demerwal ter hoogte van nummer 1a, in het hart van dit bruisende stadscentrum. Hier wandelt men buiten en treft men op slechts 100 m al het gezellig drukke marktplein, waarrond men alles kan vinden wat men nodig heeft, zoals winkels en boetiekjes, scholen, gezellige cafeetjes en restaurantjes,.. Tegenover het appartement bevindt zich de toegang tot het mooie park van Haffmans, ideaal om even een wandelingetje te doen als men de drukte net wil vermijden.

Dit nog betaalbare appartement is in degelijke staat van onderhoud en kan vrijwel onmiddellijk bewoond worden - of kan met beperkte middelen worden opgefrist naar eigen smaak of budget.

Indeling:
inkom met gastentoilet, gezellige leefruimte ingedeeld met open keuken met eethoek en zitruimte met groot erkerraam - dat zorgt voor een ruimtelijk gevoel en een aangename lichtinval. Via de hal komt men in de degelijke slaapkamer met mooie parketvloet, badkamer met bad/douche, lavabomeubel, voorzieningen voor wasplaats en kleine berging met CV.
Inbegrepen in de prijs is de ruime privékelder in de ondergrondse verdieping, handig voor onder meer het stallen van fietsen.
Parkeren hoeft geen probleem te zijn op deze centrale ligging dankzij de mogelijkheid om aan voordelige voorwaarden een bovengrondse dan wel ondergrondse staanplaats te huren.
In

Contacter