Appartement à vendre

2 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 10991173
Immoweb code : 10991173

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit recent en comfortabel appartement met een bewoonbare oppervlakte van 90 m² is gelegen op de derde en hoogste verdieping in residentie "De Commanderie", in het hart van deze bloeiende stad.
De commanderie is een bijzonder gegeeerde residentie waar het zeer aangenaam en praktisch wonen is, midden in het gezellige commerciële centrum en vlak aan het markplein met daarrond tal van winkels, restaurantjes en leuke terrasjes, ontspanning,.. Scholen, het openbaar vervoer en de E313 zijn vlot bereikbaar. Ondanks deze centrale ligging is parkeren geen probleem - een ondergrondse autostandplaats is mee inbegrepen in dit mooie aanbod. Het appartement is gelegen vlakbij de lift, zodat men snel aan het appartement is, zonder nog veel afstand te moeten afleggen, een pluspunt dat zeker gewaardeerd zal worden door minder mobiele mensen.

INDELING:
Ingang vlakbij de lift, inkomhal, mooie degelijke ingerichte keuken met eiland en ontbijthoek, pas vernieuwde combi oven, frigo en kookplaat, ruime woonkamer met veel lichtinval en uitgevend op het terras, gericht naar het zuiden. Via de woonkamer komt men in de nachthal, die leidt naar twee degelijke slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot het terras, de badkamer met inloopdouche, het apart gastentoilet en de berging met CV en voorzieningen voor wasplaats.

Op de eerste verdieping mag men gebruik maken van de mooie gemeenschappelijke daktuinen, ook enkel voor bewoners van de residentie.

In de kelderverdieping is een autostandplaats en e

Contacter