Appartement à vendre

200000€

2 chambres

Immoweb code : 11280623
Immoweb code : 11280623

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek dit charmante appartement gelegen in het hart van Bissegem! Met een vraagprijs van €200.000 biedt dit appartement uit 2005 een ideale kans voor wie op zoek is naar comfortabel wonen op een centrale locatie.

Met 2 slaapkamers is dit appartement ideaal voor een breed scala aan bewoners, van gezinnen tot alleenstaanden. Het zongerichte terras biedt een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Een extra bonus is de inbegrepen garagebox, waardoor parkeren geen probleem is en extra opslagruimte wordt geboden.

Bovendien kan het Energieprestatiecertificaat (EPC) worden verbeterd naar klasse B met de installatie van een warmtepomp (lucht-lucht). Momenteel zijn er wel al zeer lage energiekosten.

Dit appartement wordt momenteel verhuurd aan een huurder die er al 17 jaar woont, wat een stabiele inkomstenbron kan vertegenwoordigen voor investeerders.

Mis deze kans niet om te investeren in een centraal gelegen appartement met alle voorzieningen! Neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter op 0474/70.83.53 of via mail op [email protected] voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Contacter