Appartement à vendre

324000€

2 chambres 79 mètres carrés

Immoweb code : 11069943
Immoweb code : 11069943

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
79 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtig appartement (79m²) met 2 slaapkamers, ruim terras en garage (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €35.000) op toplocatie te Boechout!

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, terras, open keuken, masterbedroom, gastenkamer, badkamer, garage (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €35.000) en fietsenberging.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal voorzien van gastentoilet. De inkomhal biedt toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte, op parket, waar toegang u toegang heeft tot het ruime terras. Aansluitend treffen we de volledig geïnstalleerde enopen keuken met berging, waar aansluiting voorzien is voor wasmachine en droogkast. De hal biedt alsook toegang tot het slaapgedeelte van het appartement, met een ruime masterbedroom en een gastenkamer. Voorts hebben we nog een prachtige badkamer met een douche-in-bad en dubbele wasmeubel. Het appartement is tot slot nog voorzien van een afgesloten en ruime garage met sectionale poort (verplicht bij aan te kopen t.w.v. €35.000)

Kortom: Prachtig appartement (79m²) met terras, geniet een hoogwaardige afwerking op toplocatie te Edegem!

Bijzonderheden:
- recent gebouw (2020)
- Dubbele beglazing
- HR condenserende brander "Junkers"
- ruim terras (18m²)
- Gunstig EPC
- vloerverwarming
- EK conform

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 55 kWh/m²jaar Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GR

Contacter