Appartement à vendre

199000€

2 chambres 80 mètres carrés

Immoweb code : 11343542
Immoweb code : 11343542

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
80 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek dit appartement gelegen in het hart van het charmante Boechout. Dit appartement biedt alles wat je zoekt in een hedendaagse en comfortabele leefruimte, met twee slaapkamers, een klein terras en een eigen garage. Het appartement is instapklaar en werd altijd goed onderhouden.
Betreed het lichtrijke interieur van dit appartement en voel je meteen thuis. De woonkamer is een ideale plek om te ontspannen na een lange dag, terwijl de aangrenzende keuken is uitgerust met de nodige apparatuur en voldoende kastruimte biedt voor al jouw kookbenodigdheden.
Met twee comfortabele slaapkamers is er voldoende ruimte. Het kleine terras biedt een heerlijke buitenruimte waar je kunt genieten van eenkopje koffie in de ochtend, een glas wijn na een werkdag of gewoon even een frisse neus halen tussendoor.
Bovendien zijn er geen vaste gemeenschappelijke kosten, waardoor je meer controle hebt over je budget.
Geniet van de omgeving van Boechout, waar je toch dicht bij winkels, restaurants en het openbaar vervoer bent.
De garage dient mee aangekocht te worden voor € 20.000.
Kom snel zelf de mogelijkheden en troeven ontdekken en contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse via [email protected] of 015/200 999!

Contacter