Appartement à vendre

269000€

3 chambres 120 mètres carrés

Immoweb code : 11294414
Immoweb code : 11294414

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
120 mètres carrés habitables
Étage : 8

Description

appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit ruime appartement met 3 slaapkamers is volledig instapklaar en biedt een perfecte combinatie van stijl en comfort. Vlakbij het Te Boelaerpark en Boekenbergpark treffen we dit appartement met een prachtig uitzicht op Antwerpen. Omringd door natuur, winkels, bakkers en restaurants. Het openbaar vervoer bevindt zich op wandelafstand en er is een vlotte verbinding naar de E313, E17 en E19.

Wanneer we binnenkomen via de inkomhal is er via de gang toegang tot alle ruimtes. De ruime woonkamer (40 m²) baadt in het licht door de grote ramen met aangrenzend een volledig geïnstalleerde keuken (oven, vaatwasser, keramische kookplaat, koelkast, diepvries en dubbele spoelbak).

Het appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 120m² en beschikt over 3 ruime slaapkamers. De badkamer beschikt over een ligbad met regendouche, toilet en dubbele lavabo. Een extra gastentoilet vinden we terug langs de badkamer. Tevens is er ook een west gericht terras waar het zeer aangenaam vertoeven is.

Bij het appartement hoort een opbergruimte in de kelder en een berging in het appartement waar de aansluiting voor was- en droogmachine voorzien is. Parkingplaatsen bevinden zich op het dak en zijn te huren aan een voordelige prijs.

Dit appartement heeft een uitstekende energiescore 130 kWh wat zich vertaald in een EPC B.

Ook interessant voor investeerders met een potentiële jaarlijkse huuropbrengst van +/- 4%

Contacter