Appartement à vendre

210000€

3 chambres 95 mètres carrés

Immoweb code : 11302129
Immoweb code : 11302129

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
95 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ligging: Dit lichtrijk appartement te koop, is gelegen op een zeer centrale ligging, nabij het centrum van Antwerpen, op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. Op 15 min stappen vinden we het gezellige Krugerpark met hippe horeca-aangelegenheden.

Omschrijving: We betreden dit appartement via een veiligheidsdeur. Eenmaal binnen komen we in een inkomhal die toegang geeft tot alle ruimtes. De lichtrijke woonkamer bevindt zich in een grote ruimte met de eetkamer. De keuken is uitgerust met verscheidene voorzieningen, waaronder een gasvuur met oven, een dampkap en voldoende opbergkasten. De koelkast met vriesvak en nieuwe vaatwasser zijn bespreekbaar.
Het appartement is voorzien van drie slaapkamers. Een van de slaapkamers bevat een klein terrasje. Deze geeft een prachtig zicht over de stad.
De badkamer is uitgerust met een douche, een enkele wastafel en aansluiting voor wasmachine. Het aanwezige apart toilet biedt extra comfort.
Er is een grote gemeenschappelijke tuin aan het appartement met picknickbank, ideaal voor een mooie lentedag. Daarnaast beschikt het over een ruime berging en twee handige fietshaken, waardoor de praktische aspecten van het wonen hier ook volledig tot hun recht komen.

Bijzonderheden:
- Instapklaar
- Grote gemeenschappelijke tuin
- Bewoonbare opp. van 95 m² cfr. EPC
- Prima ligging
- P- en G-score: C Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoe

Contacter