Appartement à vendre

185000€

1 chambre 62 mètres carrés

Immoweb code : 11302135
Immoweb code : 11302135

Aperçu

1 chambre
62 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. 1-slaapkamer appartement met terras op toplocatie!

Ligging: Ontdek dit 1-slaapkamer appartement op de Collegelaan in Borgerhout, vlakbij het prachtige Rivierenhof, met in de directe nabijheid winkels, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen. Dit appartement bevindt zich in een veelbelovende wijk van Antwerpen waar stadse opwinding en natuurlijke pracht samenkomen.

Indeling: Dit appartement, gelegen op de 1e verdieping, werd deels gerenoveerd en is het perfecte starters appartement of een veelbelovende investering.

Bij binnenkomst in de inkomhal krijgt u de toegang tot de gerenoveerde leefkeuken met voldoende ruimte voor het creëren van een eethoek. Via de keuken krijgt u ook de toegang tot het terras waar u kan genieten van de buitenlucht terwijl u dineert. Achteraan vinden we de woonkamer voorzien van een mooie parketvloer. Aansluitend hebben we de ruime slaapkamer. Verder beschikt het appartement ook over een badkamer voorzien van een douche, enkele lavabo en toilet.

Praktische voorzieningen, zoals een 2 privatieve kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging, maakt dit appartement helemaal perfect.

Bijzonderheden:

- Vlakbij Rivierenhof

- Overal dubbele beglazing, HR+

- Aanwezigheid van een gemeenschappelijke fietsenstalling + twee privatieve kelderbergingen

- Lage gemeenschappelijke kosten
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be.

Contacter