Appartement à vendre

235000€

2 chambres 85 mètres carrés

Immoweb code : 11308134
Immoweb code : 11308134

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
85 mètres carrés habitables
Étage : 6

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Charmant en lichtrijk 2-slaapkamer appartement aan Zurenborg!

Ligging: Ontdek dit instapklaar appartement gelegen op de Plantin en Moretuslei, vlot bereikbaar en dichtbij het gezellige Stadspark en het hippe Zurenborg. Op wandelafstand vinden we de Dageraadplaats, openbaar vervoer, scholen, fitnesscentra, winkels en het centrum van de Stad. Verder is er een vlotte verbinding naar verschillende invalswegen wat deze locatie extra gunstig maakt.

Beschrijving: Op de Plantin en Moretuslei staat dit gezellige en lichtrijk appartement van 85m² te koop. Bij het betreden van het appartement komt u binnen in de handige inkomhal voorzien van een charmante dambordpatronen vloer en videofonie. Verder door vindt u de aangename leefruimte die warmte uitstraalt door de mooi, mozaïeken parketvloer en grote raampartijen. Aangrenzend vinden we de keuken voorzien van veel kastruimte, elektrische kookplaat met dampkap, koelkast, dubbele spoelbak en vaatwasser. Hier krijgt u evenals toegang tot het zuidgericht terrasje wat koken in de zomer zeer aangenaam maakt en handig gebruikt kan worden.

Verder door de inkomhal, aan de achterzijde van het gebouw, vinden we 2 ruime slaapkamers waarvan de masterbedroom toegang geeft tot het tweede terras waar u gezellig en rustig kan zitten. Bijkomend hebben we nog de moderne badkamer met inloopdouche en enkele wastafel. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in ee

Contacter