Appartement à vendre

245000€

2 chambres 86 mètres carrés

Immoweb code : 11333768
Immoweb code : 11333768

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
86 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Instapklaar 2-slaapkamer appartement (86 m²) met terras te koop!

Ligging: Dit 2-slaapkamer appartement is gelegen op de Jagersstraat in Borgerhout, vlakbij het prachtige Rivierenhof, met in de directe nabijheid winkels, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen. Dit appartement bevindt zich in een veelbelovende wijk van Antwerpen waar stadse opwinding en natuurlijke pracht samenkomen.

Indeling: We komen dit gerenoveerd appartement binnen via de inkomhal die toegang geeft tot alle ruimtes. De open woon- en eetkamer is voorzien van een natuurlijke lichtinval dankzij de grote raampartijen aan de voorzijde. Aan deze grote raampartijen vinden we een klein terras terug. Via de eetkamer komen we in de volledig uitgeruste keuken terecht. De keuken is voorzien van inductie vuur, enkele spoelbak, dampkap, koelkast en diepvriezer.
In de badkamer vinden we een toilet, inloopdouche en enkele wastafel terug.
Er zijn twee slaapkamers in het appartement. Aan de master bedroom vinden we een gezellig terras, gelegen aan de achtergevel van het gebouw terug.
Bovendien is er nog een extra bergruimte voorzien.

Bijzonderheden:
- Toplocatie, vlakbij Rivierenhof
- EPC label B
- Bewoonbare opp: 86 m² Cfr. EPC
- Elektriciteit conform
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter