Appartement à vendre

199000€

2 chambres 80 mètres carrés

Immoweb code : 11372491
Immoweb code : 11372491

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
80 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Lichtrijk 2-slaapkamer appartement op toplocatie!

Ligging: Ontdek dit ruim 2-slaapkamer appartement op de Xaveriusstraat in Borgerhout, vlakbij de Luitenant Lippenslaan en de Stenenbrug, op enkele minuten wandelen van het gezellige Rivierenhof. Winkels, scholen, horeca-zaken, openbaar vervoer in de nabije omgeving met een vlotte verbinding naar invalswegen en omliggende gemeentes.

Beschrijving: Op de tweede verdieping vinden we dit instapklaar, ruim 2-slaapkamer appartement. Bij binnenkomst in de handige inkomhal krijgt u toegang tot de leefruimte met een volledig uitgeruste open keuken voorzien van alle toestellen. We vinden evenals de eerste kleinere slaapkamer die momenteel dienst doet al bureau.

Verder door vinden we nog een ruime, comfortabele slaapkamer, de badkamer voorzien van een douche in bad, enkele lavabo, toilet en aansluiting voor wasmachine.

Daarnaast beschikt dit appartement over een handige kelderberging, perfect voor het opbergen van extra spullen en een gemeenschappelijke berging voor het veilig parkeren van uw fiets.

Bijzonderheden:

- Vlakbij het Rivierenhof

- Bewoonbare oppervlakte van 80 m2 cfr. EPC B

- Privatieve berging en gemeenschappelijke fietsenberging

- P-score en G-score: A Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter