Appartement à vendre

189000€

2 chambres 99 mètres carrés

Immoweb code : 11372838
Immoweb code : 11372838

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
99 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op te frissen appartement met 2 slaapkamers en terras te koop op Drink in Borgerhout!

Ligging: Dit appartement te koop is gelegen aan 'den Drink' in Borgerhout, in een zijstraat van de Turnhoutsebaan vlakbij het populaire Laar. Op wandelafstand vinden we winkels, openbaar vervoer, horeca en het centraal station. Met een vlotte verbinding naar invalswegen en omliggende gemeentes is dit appartement zeer interessant.

Omschrijving: Op Drink te Borgerhout vinden we dit lichtrijk op te frissen appartement te koop op de vierde verdieping te bereiken via een lift of trap. Via een ruime inkomhal voorzien van een veiligheidsdeur, parlofoon en veel ingemaakte kasten komt u binnen in de zeer ruime en lichtrijke woonkamer met parketvloer. Te midden van het appartement vinden we de keuken voorzien van veel keukenkasten en opbouwtoestellen. Aansluitend aan de keuken vinden we een leuk terrasje met zicht op het Ecohuis van Borgerhout.

Verder in de inkomhal vinden we de badkamer met douche in bad, dubbele wastafel en aansluiting voor de wasmachine alsook 2 ruime slaapkamers met veel licht.

Ten slotte is er nog in het gebouw een privatieve kelderberging aanwezig.

Bijzonderheden:

- Nieuwe dubbele HR+ ramen

- West- geörienteerd terras

- Privatieve kelderberging

- Bewoonbare opp. 99m² cfr EPC

- P en G score B Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse

Contacter