Appartement à vendre

375000€

4 chambres 234 mètres carrés

Immoweb code : 11208034
Immoweb code : 11208034

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
234 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Appartement met mogelijkheid tot extra studio te koop in centrum Bornem. 

Bent u opzoek naar een appartement met uitzicht op groen in het centum van Bornem? Dan hebben wij misschien wat u zoekt. 

Met deze centrale locatie net buiten de winkelstraat van Bornem bent u omringd door tal van mogelijkheden. Winkels, scholen, restaurants, openbaar vervoer en het natuurgebied van het Bornemse Graafschap zijn maar enkele troeven binnen handbereik waardoor je kunt genieten in alle comfort. 

Via de inkomhal van 2m² heeft men toegang tot de studio alsook het appartement. 
We betreden het appartement via de hal an 10m² met toegang tot een toilet 3m², berging 12m² en nog af te werken badkamer 14m². Aansluitend vinden we de afgewerkte keuken 36m² die aansluiting geeft op leefruimte 61m² deze leefruimte geeft een mooie connectie met het achtergelegen natuurgebied.  Via de leefruimte kunnen we naar de eerste slaapkamer 11m² alsook de 2de slaapkamer van 15m².
De leefruimte geeft tevens toegang een lager gelegen gedeelte waar men toegang heeft tot de 3 slaapkamer met inloopdouche 15m², 4de slaapkamer 9m² en tot slot nog een toilet van 1m². 

Aan de achterzijde heeft men nog de mogelijkheid om 2 wagens te plaatsen of een gedeelte om te vormen tot tuin met parking. 

Benieuwd naar deze parel in Bornem? contacteer dan snel je ERA makelaar! 

Contacter