Appartement à vendre

230000€

3 chambres 98 mètres carrés

Immoweb code : 11007792
Immoweb code : 11007792

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
98 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
We betreden het appartement langs de zijkant van het gebouw via de algemene inkomhal. Een trap leidt ons naar de tweede verdieping waar u binnenkomt in uw individuele inkomhal waar bijna alle kamers op uitkomen.

De leefruimte geniet een mooie lichtinval en is bovendien (net zoals de rest van het appartement) in het wit geschilderd. Vooraan is er een groot schuifraam dat toegang geeft tot het kleine terras/balkon.

Zijdelings kom je in de keuken die deels is ingericht (ingemaakte kasten, kookfornuis op gas, dampkap, dubbele spoelbak). Ook hier valt het op dat er veel daglicht binnenkomt. De keuken biedt voldoende ruimte om een eethoek te plaatsen. Achter de keuken is er een berging waar plaats is voorzien voor wasmachine en droogkast. Hier bevinden zich ook de Vaillant ketel en de verdeelkast van de elektriciteit, deze is trouwens conform.

Terug in de hal hebben we toegang naar een badkamer met ligbad en douchefunctie plus een enkele lavabo. Het toilet is apart.
Verder zijn er ook nog 2 ruime slaapkamers achteraan en een kleinere die zich aan de zijkant bevindt. Deze laatste kan perfect als bureauruimte of dressing worden ingericht.

Dit appartement heeft een EPC score van 201 (dit valt onder een C score, net geen B)
In de prijs van dit appartement is tevens een ruime achterliggende garagebox inbegrepen. Het dak werd geïsoleerd en vernieuwd in 2021.

Bent u op zoek naar een appartement in een klein gebouw, slechts 3 woonentiteiten, maar toch wat ruimte biedt, tel of mail.

Contacter