Appartement à vendre

270000€

2 chambres 100 mètres carrés

Immoweb code : 11335627
Immoweb code : 11335627

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
100 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtig gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox!

Ligging: Dit gelijkvloers appartement in zeer goede staat is centraal en gunstig gelegen te Borsbeek. In de nabije omgeving van verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: Aan de Frans Beirenslaan in Borsbeek vinden we dit ruim appartement te koop op het gelijkvloerse. We betreden dit appartement via inkomhal. Vooraan vinden we de leef- en eetruimte met aansluitend de open keuken. Deze ruimtes genieten van veel lichtinval door de vele raampartijen. De keuken is voorzien van alle comfort. Achteraan vinden we de 2 slaapkamers. Via dekleinste slaapkamer krijgt u toegang tot de prachtige, ruime tuin. Verder is er nog een polyvalente ruimte die momenteel is ingericht als bureel. De badkamer is voorzien van een bad/douche combinatie en een dubbele lavabo. Er is ook nog een aparte wasplaats en gastentoilet voorzien. Tot slot nog een ondergrondse garagebox.

Bijzonderheden

- Prachtig appartement
- Zéér goede staat
- Momenteel verhuurd!
- Garagebox bij aan te kopen voor €25.000

Oppervlakte 100m² cfr. EPC

P-score (perceelscore)
C
G-score (gebouwscore)
A Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter