Appartement à vendre

239000€

3 chambres 81 mètres carrés

Immoweb code : 11369032
Immoweb code : 11369032

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
81 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Je betreedt dit vernieuwde appartement op de tweede verdieping via een lichtrijke inkom. Het hele appartement is voorzien van een mooie parketvloer. In de hal vind je een berging voor wasmachine en ander materiaal. Daarnaast is er toegang tot de drie slaapkamers, die sinds 2021 voorzien zijn van rolluiken op zonne-energie (draadloos te bedienen). Een van de kamers geeft ook toegang tot het zuid-georiënteerd terras, waar het vanaf het voorjaar heerlijk vertoeven is. Verder kan u via de hal ook de woonkamer en volledig geïnstalleerde keuken bereiken. De laatste deur begeeft zich naar de badkamer. Daar bevindt zich een douche, wasmeubel, handdoekdroger en een toilet. Tenslotte behoren er 2 kelderruimtes tot het appartement.

Zeer lage vaste kosten: bedraagt enkel elektriciteit voor de gemeenschappelijke delen en blokpolis.

De ligging is erg centraal, nabij openbaar vervoer, post, winkels, scholen en grote invalswegen. Toch brengt dit appartement ook voldoende rust doordat Fort 3 zich aan de achterzijde van het gebouw bevindt. Hier kan je tal van natuurwandelingen starten.

Elektriciteit conform
EPC 235

Kijkdagen 25 en 26 mei. Maak een afspraak door een berichtje te sturen. Lukken deze data niet voor jou? Aarzel niet om contact op te nemen, dan zoeken we samen naar een geschikt moment.

Het appartement zal beschikbaar zijn eind oktober. Het is een ideaal pand voor jonge starters of als investering.

Geen immo aub.

Contacter