Appartement à vendre

* 497000€

3 chambres 136 mètres carrés

Immoweb code : 10954021
Immoweb code : 10954021
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
136 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ervaar de luxe van nieuwbouw zonder de nadelen van lange wachttijden, overbruggingen en keuzestress en nog mogelijk aan 6% BTW !
Dit prachtige en royale appartement is gelegen op de derde verdieping van een kleinschalig gebouw met lift en onderscheidt zich door de smaakvolle hoogwaardige afwerkingsmaterialen.
Het ruimtegevoel wordt hier versterkt door de riante gevelbreedte.
Via de centraal gelegen inkomhal met gastentoilet hebben we toegang tot de ruime leefruimte op parket, achteraan het gebouw, die toegang biedt tot het zonovergoten zuidwest georiënteerde terras met zicht op de groene omgeving.
Verder een goed uitgeruste open maatwerkkeuken op grote 60 x 120 tegel in prachtig notelaar in combinatie met hoogwaardige inbouwtoestellen. Het werkblad is uitgevoerd in Carrera marmer.
Het nachtgedeelte is vooraan gesitueerd en omvat o.a. een masterbedroom met dressing en ensuite badkamer op grote 60 x 120 tegel. De badkamer wordt uitgerust met ligbad, riant meubel, toilet en inloopdouche. Verder zijn er nog 2 slaapkamers. Een tweede badkamer en berg/wasplaats vervolledigen het plaatje.
Beschikbaar bij akte ! Contacteer NEON VASTGOED voor meer info en plan uw bezoek ter plaatse !


- Bestemming: woongebieden
P-score : A - G-score : A
Geen risicozone voor overstromingen

Ce bien fait partie d'un projet

Contacter