Appartement à vendre

299000€

2 chambres 73 mètres carrés

Immoweb code : 11336274
Immoweb code : 11336274

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
73 mètres carrés habitables
Étage : 0
Visite virtuelle

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gerenoveerd gelijkvloersappartement met twee slaapkamers, ruim terras/tuin en polyvalente ruimte

Gelegen in een uiterst rustige en kindvriendelijke wijk nabij de Golf te Brasschaat, bevindt zich dit uniek en energiezuinig gelijkvloers appartement, gesitueerd in een renovatieproject bestaande uit twee appartementen, een garagebox en drie autostaanplaatsen.
De woonkamer ligt op kalksteenparket met visgraadmotief en kent enorm veel lichtinstallatie door de grote raampartijen. TV aansluitingen zijn voorzien.
De open keuken is volledig geïnstalleerd (Irina) en voorzien van inductievuur, ijskast, diepvries, dampkap, vaatwasser, oven, speeltafel, microgolf en voldoende kastruimtes. Achterde keuken bevindt zich de eetplaats met zicht op het terras/tuin. Naast de woonkamer bevindt zich een apart toilet, waarachter aansluitingen voorzien zijn voor wasmachine- en droogkast.
Twee volwaardige slaapkamers aanwezig.
De badkamer werd afgewerkt met Italiaanse tegels en is voorzien van een inloopdouche en een badkamermeubel met wastafel en kastruimte.

Achter de tuin staat momenteel een ruimte met een polyvalente functie, dewelke zal worden afgewerkt naar de situatie van de koper. Enkele voorbeelden: zo kan deze ruimte van 18m2 gebruikt worden als bureau voor vrije beroep, nagelstylistes of dienstig doen als kangoeroewoning. Er is ook de mogelijkheid om deze ruimte niet te benutten en de tuin exponentieel te vergroten. Ee

Contacter