Appartement à vendre

389000€

2 chambres 100 mètres carrés

Immoweb code : 11337514
Immoweb code : 11337514

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
100 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Zonnige service flat met 2 slaapkamers in een groene omgeving te Brasschaat

Locatie: service flat gelegen op de 2de verdieping in Prins Kavelhof. Het is centraal gelegen in een groene omgeving, vlakbij winkels en het centrum van Brasschaat.
Het appartement heeft een woonoppervlak van 100m².

Indeling: deze service flat beschikt over een inkomhal, een ruime leefruimte met open keuken, twee slaapkamers. Verder is er nog een terras met uitkijk op het groen.

Omschrijving: dit appartement combineert een gevoel van licht en ruimte met een rustige en centrale ligging. De service flat is gelegen in het domein Prins kavelhof. Er zijn 191 assistentie woningen opgericht in 2017 en verdeeld over 12 gebouwen. Elke unit is voorzien om zelfstandig te blijven wonen, maar is tevens ingericht naar uw persoonlijke noden (rolstoelvriendelijk ingericht). Bovendien is er ook dagelijks woon-assistentie aanwezig waarvoor u een dagforfait betaalt. Het ziekenhuis AZ Klina is op een boogscheut en u kan op het domein rond kuieren of deelnemen aan activiteiten met de andere bewoners. Alles is afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van kwalitatieve inbouwkasten.

Bijzonderheden:
- groen domein
- nabij het centrum van Brasschaat
- 2 slaapkamers
- terras
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter