Appartement à vendre

549000€

4 chambres 206 mètres carrés

Immoweb code : 11368078
Immoweb code : 11368078

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
206 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Immeuble à appartements

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek dit gezellige, kleinschalige appartementsgebouw op een toplocatie in Brasschaat! Perfect gelegen dicht bij het centrum en op loopafstand van supermarkten, openbaar vervoer, scholen en allerlei winkels. Alles wat je nodig hebt binnen handbereik!
Dit gebouw huisvest twee charmante appartementen en een ruime zolder. Het appartement op het gelijkvloers biedt een comfortabele woonruimte van ongeveer 80m², inclusief twee slaapkamers en een gezellig tuintje met een overdekt terras – ideaal om te ontspannen.
Het appartement op de eerste verdieping, eveneens met twee slaapkamers en een oppervlakte van circa 80m², biedt potentieel voor uitbreiding. Overweeg een upgrade naar een duplex door dezolderverdieping erbij te betrekken, wat nog eens 48m² extra ruimte geeft.
Extra voorzieningen achteraan het gebouw zijn drie garages en een handige opbergruimte. Hoewel momenteel leegstaand en toe aan wat opfrissing, biedt dit pand enorm veel potentieel om te transformeren in een prachtig modern complex. Een buitenkans voor wie droomt van een eigen plek of een slimme investering zoekt in het hart van Brasschaat!

Contacter