Appartement à vendre

2 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 10930282
Immoweb code : 10930282

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Opzoek naar een nieuwbouwappartement maar geen zin om te wachten? Dit kleinschalig appartementsgebouw van vijf appartementen wordt opgeleverd eind december 2023.

Het gebouw kent een hedendaagse , stijlvolle look met de focus op licht en lucht.

Het twee slaapkamer appartement zal afgewerkt worden tot aan de schilderwerken.

Er werd gekozen voor laminaat in de droge ruimtes en tegels in de natte ruimtes. Verder wordt er een moderne witte keuken geplaatst met een blauw-grijskleurig blad en een eiland dat zorgt voor rechtstreeks contact met de lichtrijke leefruimte. Ook alle toestellen zullen in de keuken worden voorzien. Daarnaast is er nog een handige berging met spoelbak.

De badkamer kent dan weer een praktische invulling met inloopdouche en enkel lavabomeubel. Naast de badkamer is er een apart toilet met handwasser.

Verder kan je winter en zomer genieten van het inpandig terras.

In de ondergrondse verdieping zijn er nog twee staanplaatsen en een privatieve kelderberging voorzien, deze zijn inbegrepen in de prijs. Fietsen kunnen gestald worden in de gemeenschappelijke fietsenberging.

Dit appartement wordt verkocht aan de huidige prijs onder het stelsel van 21% btw. Aankoop onder registratie is ook zeker mogelijk mits aanpassing van de voorwaarden.

Voor verduidelijking en meer informatie kan u ons steeds contacteren.
[email protected] of 03/336.88.88


- Bestemming: woongebieden
- Stedenbouw: in aanvraag

Contacter