Appartement à vendre

2 chambres 73 mètres carrés

Immoweb code : 11275676
Immoweb code : 11275676

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
73 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in uw toevlucht aan zee, waar stijl en comfort samenkomen in een uniek gerenoveerd 2-slaapkamerappartement met zeezicht en tevens een fenomenaal open zicht op de prachtige duinengordel van Bredene! Dit charmante juweeltje, gehuld in een bohemian sfeer, nodigt u uit om te genieten van het beste van de kust in een eigentijdse setting.

Betreed uw oase van rust, waar de warmte van parketvloeren de toon zet voor een uitnodigende leefruimte. Een meesterwerk van vernieuwing, dit appartement (bewoonbare opp: 73 m²) omarmt de moderne levensstijl met een volledig gerenoveerde badkamer met inloopdouche, een keuken die straalt dankzij de subtiele gloed van ledverlichting en slim ingemaakte kasten die een slimme opbergruimte bieden. Deze volledig op-maat-gemaakte keuken werd voorzien van maatkasten afgewerkt in verstek.
De twee ruime slaapkamers uitgevende aan de rustige achterzijde bieden u en uw gasten een oase van rust en privacy, terwijl het grote terras (5m²) een perfecte plek is om te genieten van het weidse uitzicht op de zee. U wordt omarmd door de frisse zeelucht terwijl u ontspant op uw eigen stukje paradijs.

Dit appartement, hoewel gelegen in een gebouw dat de charme van 1972 uitstraalt, verwelkomt u met een vernieuwde voorgevel en moderne glazen balustraden. Een samensmelting van het verleden en het heden, waar historie en hedendaags comfort hand in hand gaan. Mogelijkheid tot aankoop van meubilair. Ruime berging op het tussenverdiep inbegrepen in de prijs.

Dus w

Contacter