Appartement à vendre

449000€

2 chambres 176 mètres carrés

Immoweb code : 11338993
Immoweb code : 11338993

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
176 mètres carrés habitables
Étage : 0

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Riant appartement in de stadskern van Bree

Ligging: de witte torenwal bevindt zich midden in de stadskern van Bree. Op wandelafstand van het ruime appartement bevinden zich verschillende faciliteiten zoals winkels, restaurants, scholen, sportcentra en de markt.

Indeling: op de tweede verdieping bevindt zich het appartement, zowel bereikbaar met de trap als lift. De ruime inkomhal van het appartement geeft toegang tot de twee slaapkamers, badkamer, berging en doorgang naar de grote leefruimte. Deze leefruimte geeft uit op het volledig zuidelijk gerichte terras van 12m2 met aan beide zijden nog een berging voorzien. Via directe doorgang uit de leefruimte kan men de volledig uitgeruste keuken betreden. Op het gelijkvloers bevindt zich de garage met automatische poort die men via de achterzijde van het gebouw kan binnenrijden.

Omschrijving:
Deze blok bestaat slechts uit 3 eenheden, wat een zeer privatief gevoel geeft. De inkomhal en hoge plafonds geven een zeer ruimtelijk gevoel weer. In het appartement zelf werd gebruik gemaakt van kwalitatieve parketvloer en degelijke afwerking. De gordijnen die op maat gemaakt werden voor de unieke en grote raampartijen, zijn inbegrepen in de verkoop. Naast de eigen garage verkrijgt de eigenaar van het appartement ook een bewoners kaart om met gemak in het centrum te kunnen parkeren.

Troeven:
- Ligging stadskern
- Hoge plafonds
- Lift aanwezig

Contacter