Appartement à vendre

265000€

2 chambres 78 mètres carrés

Immoweb code : 10895968
Immoweb code : 10895968

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
78 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit assistentie appartement is gelegen op de 3de verdieping van het gekende residentie "Ten Eeckhoute".

indeling:
inkomhall met vestiarenis, toilet, mooie, lichtrijke leefruimte, afgesloten ingerichte keuken, 2 slaapkamers en een gerieflijke badkamer (lavabo met een grote inloopdouche).

Wenst men rust en groen ... dan kan men dit perfect terugvinden, in het centrum van Brugge, in de grote privatieve tuin van deze residentie.

In dit appartement is er een bijhorend dienstenaanbod, nl.: Hotelservice, Permanentie 24 op 7, noodoproepsysteem voor bijstand, ·coördinatie van diensten aan huis, ·leveren maaltijd op het appartement , er is tevens een gemeenschappelijke comfort en ontspanning, ·een aangename parktuin, fitness , Biljart, bibliotheek , salon , bar, restaurant met eigen keuken.
Naast dit dienstenaanbod, zijn er tal van activiteiten waaraan men kan deelnemen, zoals daar zijn:·petanque ,turnen, aquarel schilderen , een koffie namiddag , computerles , een film namiddag, ...

Bereikbaarheid: op fiets-wandelafstand van het treinstation, 5 min met de wagen van de E40, op stapafstand tot centrum Brugge, etc
Wat men nodig heeft, kan men vinden in de buurt.

Een garagebox kan men bijkopen aan 65.000 € (deze is niet afzonderlijk te koop)

Mobiscore: 9,2/10

Bij interesse, bel of mail Pieterjan op [email protected] of 0472 80 20 65

Contacter