Appartement à vendre

295000€

3 chambres 107 mètres carrés

Immoweb code : 11314477
Immoweb code : 11314477

Aperçu

3 chambres
107 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Maak kennis met dit schitterende appartement gelegen in het gegeerde Kristus-Koning.
Deze ligging is uiterst strategisch vanwege de nabijheid van het centrum, winkels, scholen, openbaar vervoer, expresweg / E40, ... en dit in combinatie met de rust en het groen op wandelafstand van Brugge centrum.
Dit ruime appartement van maar liefst +/-107 m² beschikt over een aangename natuurlijke lichtinval en leuk zonneterras aan de voorzijde met zicht over de torens van Brugge.

Het appartement werd als volgt ingedeeld: een ruime inkom voorzien van funtionele ingemaakte kasten en een gastentoilet, een uiterst spatieuze leefruimte, de volledig uitgeruste kwaliteitskeuken met inbouwtoestellen van Miele, 3 volwaardige slaapkamers met inbouwkasten, de badkamer ensuite aan de grote slaapkamer en een terras aan de voor -en achterzijde.

In de ondergrondse verdieping vinden we nog een praktische kelderberging terug als stockageruimte. Residentie Beaulieu beschikt eveneeens over een gemeenschappelijke fietsenberging. Tevens bestaat de mogelijkheid om een ruime garagebox aan te kopen voor € 40.000,- . Maak snel uw afspraak op 050 45 03 45 of via [email protected].

Contacter