Appartement à vendre

280000€

3 chambres 107 mètres carrés

Immoweb code : 11166341
Immoweb code : 11166341

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
107 mètres carrés habitables
Étage : 6

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit goed gelegen en vlot bereikbare hoekappartement te Sint-Michiels bevindt zich op wandelafstand van het station en het centrum van Brugge. De belangrijkste invalswegen, winkels, scholen... zijn in de dichte omgeving terug te vinden.
Vanop de 6de verdieping geniet je magnifieke en wijdse zichten op de omgeving en een panorama over Brugge centrum hetgeen de beleving uniek maken.

Graag nemen wij u even mee doorheen dit appartement: via de inkomhal voorzien van ingemaakte kasten komt u in de lichtrijke leefruimte terecht. Omwille van het hoekaspect is hier een mooie natuurlijke lichtinval terug te vinden.

Naast de leefruimte is een praktische en volledig uitgeruste keuken terug te vinden. Voorts beschikt dit appartement over 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer, apart toilet en twee balkons (voor -en achterzijde) met unieke open zichten richting Brugge. De ruimtes zijn heel praktisch en functioneel ingedeeld en bovendien goed onderhouden, daardoor is het appartement instapklaar, onder andere dankzij de vernieuwde badkamer.

Bij dit appartement hoort nog een ondergrondse kelder (inbegrepen in de prijs) en kan er een afgesloten garagebox aangekocht worden t.w.v : € 35.000.

Door de uitstekende ligging en goede indeling is dit appartement ideaal voor zowel eigen gebruik of als opbrengsteigendom aangezien het appartement een goede verhuring geniet.

Contacteer ons snel om een bezoek te brengen aan dit pand: 050 45 03 45 of [email protected]

Contacter