Appartement à vendre

2299000€

10 chambres 1239 mètres carrés

Immoweb code : 11342622
Immoweb code : 11342622

Aperçu

10 chambres
7 salles de bains
1239 mètres carrés habitables
Étage : 3

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Voor de volledige beschrijving kan u terecht op www.nestseekers.com.

Op zoek naar een rendabele investeringsopportuniteit om uw spaarcenten veilig te willen beleggen? Lees dan zeker verder, want wij kunnen u met trots een prachtige en karaktervolle mogelijkheid aanbieden!

Welkom in Sint-Andries, vlakbij de historische Smedenpoort. Hier vinden we een zeldzame mogelijkheid terug om te investeren in een veelzijdig vastgoedcomplex dat de ideale mix biedt van hedendaagse stijlen, gecombineerd met enkele prachtige, authentieke elementen van de vroegere suikerraffinaderij die hier op deze site actief was. De locatie kan nauwelijks beter. Op een boogscheut van het betoverende Brugse stadscentrum en toch kan u hier tegelijkertijd genieten van de rust en sereniteit van de nabijgelegen natuurlijke omgeving.

Dit stijlvolle vastgoedcomplex omvat 6 stijlvolle loftappartementen, 8 handige parkeerplaatsen, 3 ruime garageboxen en 3 functionele magazijnen. Kortom, dit pand biedt een overvloed aan mogelijkheden voor investeerders met een visie.

In het gebouw vinden we 6 loftappartementen terug zijn met moderniteit, karakter en stijl zijn gerenoveerd. Geniet van open ruimtes, strakke lijnen en overvloedige natuurlijke lichtinval die het gevoel van ruimte en comfort versterken. Elke eenheid biedt de vrijheid om te kiezen uit één, twee of drie slaapkamers, perfect om aan de diverse woonbehoeften van huurders te voldoen. Meer info? [email protected]!

Contacter