Appartement à vendre

* 1650000€

3 chambres 286 mètres carrés

Immoweb code : 11290978
Immoweb code : 11290978
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
286 mètres carrés habitables
Étage : 18

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij dit buitengewone nieuwbouwappartementencomplex te koop in Calpe, gelegen in een bevoorrechte omgeving op slechts 400 meter van de kust. Het complex, bestaande uit twee torens, biedt een uitgebreid scala aan diensten en voorzieningen om jouw ervaring te optimaliseren. Dit appartement is gelegen op de 18e verdieping van toren 1.

De appartementen en penthouses, variërend van 1 tot 3 slaapkamers, zijn ontworpen met oog voor detail en hoogwaardige afwerking. Kenmerken zijn onder meer aluminium ramen met thermische onderbreking, dubbele beglazing, en keukens met zowel hoge als lage meubels, compleet met apparatuur. Elk appartement beschikt over een terras en een parkeerplaats met voorzieningen voor het opladen van elektrische voertuigen.

De gemeenschappelijke ruimtes van het complex bieden een oase van ontspanning en plezier. Ontspan bij het buitenzwembad op zonnige dagen, speel een potje paddle tennis of jeu de boules, terwijl de kleintjes zich vermaken in de speeltuin.

Op de 11e verdieping van toren 1 vind je een extra oase met een zwembad, spa en fitnessruimte, waardoor je actieve en gezonde levensstijl behouden blijft zonder je huis te verlaten.

De locatie van dit complex is werkelijk uitzonderlijk, omgeven door supermarkten, restaurants, winkels en diverse diensten. Vanuit het gebouw geniet je van panoramisch uitzicht op de zee en de Salinas de Calpe, een beschermd natuurgebied van grote ecologische waarde.

Calpe, een emblematische toeristische bestemming aan

Contacter