Appartement à vendre

2 chambres 78 mètres carrés

Immoweb code : 10996655
Immoweb code : 10996655

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
78 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Dit prachtig lichtrijk appartement met 2 terrassen is gelegen in het hartje van Deinze, op wandelafstand van bakker, slager, school, restaurants, winkels,... en op een boogscheut van de Markt, station en invalswegen.
Het appartement bestaat uit een inkomhal, apart gastentoilet en ingemaakte vestiairekast met aansluiting voor wasmachine. De lichtrijke, ruime en gezellige living verleent toegang tot een balkon aan de voorgevel van het gebouw en sluit naadloos aan met de vernieuwde keuken (vitrokeramische kookplaat, dampkap, combi-oven, vaatwasmachine en frigo met diepvries).
Daarnaast voorziet het appartement twee slaapkamers met toegang tot het terras aan de achtergevel én een badkamer metregendouche en lavabo met meubel.
Bovendien is er een ruime fietsenberging aanwezig in het gebouw.
De recente renovatiewerken, gunstige ligging, lage EPC-score, conforme elektriciteitskeuring en de centrale verwarming op aardgas maken van dit appartement een ideaal investeringsvastgoed met een gegarandeerd rendement van bijna 5%, of ideaal voor starters!
Voor verdere inlichtingen of het plannen van een plaatsbezoek, contacteer ons kantoor op 09/380.09.74 of via mail: [email protected].

Contacter