Appartement à vendre

2 chambres 105 mètres carrés

Immoweb code : 10425936
Immoweb code : 10425936

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
105 mètres carrés habitables
Étage : 1

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Woonpark Notendijk is een project met een uitzonderlijke locatie midden in de natuur en gelegen in Dendermonde. De architect wil hier een hedendaagse uitstraling creëren. Hierbij staan duurzaamheid in combinatie met Bijna Energie Neutraal wonen centraal. De Notendijk zorgt voor een perfecte combinatie tussen rustig wonen, groen, privacy en voornamelijk duurzaamheid.  

Een bijzondere plek waar rust, elegantie, comfort en natuur elkaar kruisen. Hier kom je thuis en kan je genieten van de stilte en natuur. Wil je genieten van een uitgebreide wandeling of een fietstocht maken langs het water? Het kan hier allemaal!  

De werken zijn reeds gestart en de oplevering van de Notendijk is voorzien voor het voorjaar van 2024. DIndeling appartement 55 D2: 

Je betreedt het appartement in de inkomhal waar je toegang hebt tot twee ruime slaapkamers (14-8m²), het gastentoilet en de badkamer (4m²). Wanneer je verder loopt kom je uit in de ruime woonkamer (44m²) waar de open keuken volledig geïntegreerd is in het geheel, naast de keuken is er ook een ruime berging (4m²) voorzien. Vanuit de woonkamer heb je onmiddellijke toegang tot je eigen privatieve terras (15m²) waar je helemaal tot rust kan komen.  

Contacter