Appartement à vendre

199000€

2 chambres 77 mètres carrés

Immoweb code : 11279887
Immoweb code : 11279887

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
77 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

En :
l

Nl :
Ben je op zoek naar een centraal gelegen, instapklaar appartement met 2 slaapkamers en een lichtrijke gezellige leefruimte te Dendermonde? Zoek niet verder!

Een centraal gelegen appartement, nabij invalswegen, winkels, scholen en openbaar vervoer, wat moet je meer hebben? Het appartement heeft een uitstekende indeling en een balkon. Kortom deze eigendom heeft heel wat in zijn mars.

Indeling:
1steV: het appartement is terug te vinden op de tweede verdieping van het appartementsgebouw. Via de inkomhal heb je toegang tot de lichtrijke leefruimte (39m²). Verder beschikt het appartement over 2 volwaardige slaapkamers (14-10m²), een badkamer (3m²) en een keuken (6m²). Het appartement heeftbovendien een balkon. Hier geniet je volledig van jouw privacy.

Het appartement is ideaal om te verhuren en kan dus ook dienen als opbrengsteigendom. Neem gerust contact op om het rendement te bekijken.

Bij dit appartement is een aankoop aan het tarief van 3% met extra korting van €2.800 op de registratierechten mogelijk!

Is dit pand voor jou ideaal? Contacteer ons dan snel voor een afspraak.

Contacter