Appartement à vendre

240000€

2 chambres 100 mètres carrés

Immoweb code : 11352823
Immoweb code : 11352823

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
100 mètres carrés habitables
Étage : 2

Description

Appartement

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruim appartement met 2 slaapkamers gelegen op een gunstige ligging te Dendermonde

Ligging:
Dit afgewerkt appartement bevindt zich op een uitstekende ligging te Dendermonde

Omschrijving:
Welkom in dit charmant appartement, waar elke ruimte voorzien is van comfort. Betreed de inkomhal en laat je verwelkomen door de ruime leefruimte. Grote ramen laten het daglicht binnenstromen.
Aansluitend heb je de moderne keuken, die uitnodigt tot culinaire creativiteit. Met zijn apparatuur biedt deze keuken een perfecte setting voor heerlijke maaltijden.
Links van de inkomhal bevindt zich de eerste slaapkamer. Voorbij de inkomhal aan de rechterkant bevindt zich de tweede slaapkamer, met zijn eigen luchtige sfeer en comfortabele voorzieningen. Tussen beide slaapkamers ligt de badkamer, uitgerust met moderne voorzieningen om in alle comfort te voorzien.
De aanwezigheid van airconditioning in zowel de slaapkamers als de leefruimte zorgt ervoor dat het pand het hele jaar door een aangename temperatuur behoudt.
Verder is er de verplichting tot de aankoop van de garage en autostaanplaats vooraan.
Een bewoonbare oppervlakte van 100 m² cfr. EPC.

Troeven:
- Ruim appartement
- Uitstekende EPC

Overstromingsgevoeligheid: P-Score: klasse D / G-score: Klasse C Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter