Appartement à vendre

325000€

2 chambres 97 mètres carrés

Immoweb code : 11340422
Immoweb code : 11340422

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
97 mètres carrés habitables
Étage : 4

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een ruim en volledig gerenoveerd dakappartement (4v) met 2 slaapkamers en een groot terras (50m²)? En twee autostaanplaatsen? Dan stellen wij graag deze unieke kans aan u voor!
Indeling:
Via de lift komt u rechtstreeks binnen in de inkomhal van het appartement die doorgang geeft aan alle ruimtes. Aan de linkerzijde bevindt zich de ruime lichtrijke woonkamer (47m²) met open keuken. In de woonkamer is er een gezellige gashaard voorzien. 
De keuken is geïnstalleerd met een 5-pits gasfornuis met ingebouwde oven, een dampkap, een dubbele spoelbak en een vaatwasser. Naast de woonkamer is er een extra berging (4m²). Via de woonkamer kan u het ingerichte terras bereiken (50m²).Verder is er de badkamer (8m²) met inloopdouche, handdoekradiator en lavabo verwerkt in een badkamermeubel. In de badkamer is er een aparte washoek met een aansluiting voor een wasmachine. Er is een apart toilet voorzien met handenwasser.
Aansluitend zijn er twee slaapkamers (19m² & 9m²), waarvan de kleinste slaapkamer doorgang geeft aan een dressing (6m²).
Overigens zijn er twee autostaanplaatsen mee aan te kopen (nr. 8 en nr.9) achteraan het gebouw aan €15.000/garagebox (exclusief van de vraagprijs).
Ligging:
Uiterst centrale ligging met op wandelafstand het Bisschoppenhofpark, verbindingswegen, openbaar vervoer, horeca, winkels, …
Pluspunten:
-    Elektrische zonnewering 
-    Dak, voor- en achtergevel zijn geïsoleer

Contacter